Beauty  en Relax Roermond

huidverbetering, massage, aromatherapie

Acne behandeling. 

Acne, een van de meest voorkomende huidproblemen. Ook ouderen kunnen hier last van hebben. Een goede huidverzorging is cruciaal voor de acne huid. Combineer dit met een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste, en u gaat zeker resultaat merken. 

 

Om acne goed aan te pakken is het belangrijk dat we niet alleen op de huid gaan werken, maar ook vanbinnen de huid ondersteunen. Acne heeft namelijk altijd een oorzaak. Bij de een kan dit hormonaal zijn, bij de ander stress. Beide hebben acne als resultaat, terwijl de oorzaak verschilt. Daarom werkt Beauty & Relax Roermond met de producten van SPA. Dit merk heeft namelijk een heel scala aan inwendige producten voor het beste resultaat. 


Heeft u een aanvullende zorgverzekering dan is de kans groot dat u de acne behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Neem hiervoor contact op met uw huisarts.

Acne behandeling 60 min: Reinigen, lotion fruitée, granenpeeling, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging, evt. dag make-up. 

De behandeling is uit te breiden met:
- Harsen bovenlip en kin
- epileren
- extra onzuiverheden verwijderen


Resultaat in 4 weken tijd.  Hierbij heeft de klant de thuisverzorging producten van SPA gebruikt en elke week in salon een acne behandeling gehad.