Beauty  en Relax Roermond

huidverbetering, massage, aromatherapie

Aromabrasie

Wilt u ook wel eens meer dan alleen een standaard behandeling? Mag het wel eens wat dieper gaan, en met een echt WAUW effect? Dan is de aromabrasie behandeling van S.P.A zeker iets voor u.

 

De producten van S.P.A. zijn al heel sterk en geven een super resultaat door de toevoeging van etherische oliën. 
Maar met de aromabrasie gaan we nog een stapje verder.

Deze behandeling is namelijk een dieptepeeling van de huid. Door de intensieve werking van de etherische oliën verdun je de huid en verfijn je de huidstructuur. Poriën lijken hierdoor vervaagd, pigmentvlekjes en littekens (ook acné littekens) verminderen en fijne lijntjes worden minder diep. Het resultaat is een fris doorbloede huid die een jongere uitstraling heeft. 

Misschien heeft u wel eens van het microdermabrasie apparaat gehoord, en misschien zelfs wel eens ervaren. De aromabrasie is hiermee te vergelijken met als grote verschil dat er geen apparaat aan te pas komt. 

LET OP! De aromabrasie is een sterke behandeling wat met precisie en ervaring toegepast wordt. Om huid problemen te voorkomen kan deze behandeling alleen uitgevoerd worden als u de producten van Beauty & Relax Roermod ook thuis gebruikt. In een intake gesprek voor de behandeling bekijken we samen wat u nodig heeft en hoe dit toegepast wordt.