Beauty  en Relax Roermond

huidverbetering, massage, aromatherapie

 

 

 Ik zou het leuk vinden als u mij en anderen zou vertellen hoe u de behandeling heeft ervaren.

Gastenboek

Ineke van Est
18-05-16 23:15:12
Altijd fijn om Sarah mijn huid te laten behandelen! De gezichts- en schoudermassage is heerlijk! Ik blijf nog wel 'ff' klant bij haar!
Jan en Toos Evers
16-04-16 00:04:56
In de tijd dat Sarah bij Zen Health Center B.V. in Roermond werkte, hebben we haar leren kennen als een gastvrije vakvrouw, hetgeen zich uitte in de massages zoals zij die, zéér naar tevredenheid, uitvoerde. Toen we van haar te horen kregen dat ze zich gevestigd had als zelfstandig ondernemer, zijn we meteen klant geworden om onze positieve ervaringen te kunnen continueren. Sarah......... een aanbeveling voor iedereen!


Romy Allers
30-03-16 19:34:46
Laatst een Mylèneparty gehad met Sarah als consulente. Hierbij waren we met zeven vrouwen en hebben we ons een avond goed vermaakt! We hadden dit keer als thema handen, waarbij we met de producten van Mylène onze handen geheel verzorgd hebben (o.a. scrubben, soort masker voor de handen, handcrème, etc). Ondertussen gaf Sarah uitleg over de producten en hoe deze het beste gebruikt kunnen worden. Hierna konden we de andere producten van Mylène uitproberen die Sarah bij zich had en vragen stellen over welke producten bijvoorbeeld het beste bij onze huid pasten. Een leuke gezellige avond gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

 

 Recensies van WoWdeal over de gezichtsbehandeling